Titularitat del web

El nom del domini www.campingnautic.com està registrat a favor de Extam SA, NIF A43038132 i domicili social a C/ Llibertat s/n, 43860 L'Ametlla de Mar (Tarragona). Telèfon de contacte +34 9767 456 110 i direcció de correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Propietat Intel·lectual del web

Tots els drets de propietat intel·lectual del contingut d'aquesta pàgina web i el seu disseny gràfic, és propietat exclusiva de Càmping Nàutic, i és a qui li correspon l'exercici exclusiu dels drets d'explitació dels mateixos. Així, quea prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública i modificació, total o parcial, sense previa autorització expressa de Càmping Nàutic. De la mateixa forma, tots els signes distintius, marques, noms comercials o signes de qualsevol classe continguts en aquesta pàgina web estan protegits per llei.

Contingut del web

Càmping Nàutic no es responsabilitza del mal ús que es realitzi dels continguts de la seva pàgina web, sent responsabilitat exclusiva de la persona que pugui accedir a aquestos o els utilitzi. Tampoc assumeix cap responsabilitat per la informació continguda a les pàgines web de tercers a les que es pugui accedir a través d'enllaços des de la pàgina www.campingnautic.com. La presència d'aquests enllaços té una finalitat informativa, i no constitueixen en cap cas una invitació a la contractació de productes o serveis que es puguin oferir a la pàgina web de destí. En el cas de que Càmping Nàutic tingui coneixement efectiu de que l'activitat o la informació a la que remeten aquests enllaços és il·lícita, constitutiva de delicte o que pugui lesionar o drets de tercers susceptibles d'indemnització, actuarà amb la diligència necessària per suprimir o inutilitzar l'enllaç corresponent en el menor temps possible.

Intercanvi o difusió d'informació

Càmping Nàutic declina tota la responsabilitat derivada de l'intercanvi d'informació entre usuaris a través de la seva pàgina web. Especialment no ens fem responsables de l'ús que els menors puguin fer d'aquesta en cas que els continguts als quals tinguin accés puguin ferir la seva sensibilitat.

Actualització i modificació de la pàgina web

Càmping Nàutic es reserva el dret d'actualitzar, modificar o elimimnar la informació continguda a la seva pàgina web, i la seva configuració o presentació, en qualsevol moment, sense avís previ i sense assumir cap tipus de responsabilitat per fer-ho.

Indicacions sobre aspectes tècnics

Càmping Nàutic no assumeix cap responsabilitat derivada de problemes tècnics o errades en els equips informàtics, que es produeixin durant la connexió o Internet, o que puguin ser originades per terceres persones a través d'intromisions il·legítimes fora del seu control. Des de Càmping Nàutic no es garantitza la falta de virus i altres elements que pugui causar danys en els sistemes informàtics, els documents electrònics o els fitxers d'usuari d'aquesta pàgina web o de pàgines de tercers, i no es responsabilitza dels danys i perjudicis que es puguin arribar a produir per aquests motius. De la mateixa forma, no es responsabilitza davant possibles danys i perjudicis que puguin afectar a l'usuari com a conseqüència d'errors, defectes i omisions en la informació que facilita quan procedeix de terceres fonts.

Tractament de dades de l'usuari

Quan l'usuari facilita les seves dades de caràcter personal utilitzant els nostres formularis de contacte, està autoritzat expressament a Càmping Nàutic al tractament automatitzat de les seves Dades Personals per poder atendre a les seves peticions de serveis. Càmping Nàutic, inclourà les dades facilitades por l'usuari en un fitxer de la seva titularitat que comptarà amb tots els mitjans de seguretat necessaris i exigits per la normativa vigent en materia de Protecció de Dades. Càmping Nàutic no cedirà o comunicarà a tercers les dades aconseguides sense previ consentiment exprés de l'usuari, excepte en el cas que la comunicació sigui necessaria per donar el servei que l'usuari ens hagi sol·licitat. L'usuari podrà exercitar els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dirigint-se per escrit a Càmping Nàutic, SL, Responsable del Fitxer, ubicat al C/ Llibertat s/n, 43860 L'Ametlla de Mar (Tarragona).

Legislació i jurisdicció aplicable

Amb caràcter general, les relacions amb els usuaris, derivades de la prestació de serveis continguts en aquesta web, estan sotmesos a la legislació i jurisdicció espanyola. Els usuaris d'aquesta pàgina web són conscients de tot el que s'ha exposat i ho accepten voluntariament.